Algemene voorwaarden

AANKOMST EN VERTREK

Check in: 16:30 – 22:00

Check out: 8:00 – 11:00

Vroege check-in: wens je voor 16:30 al over je kamer te beschikken? Vraag een early check-in aan +35 euro/kamer, enkel na bevestiging via e-mail.

Late check-in: wens je in te checken na 22:00? Contacteer ons tijdig vooraf via mail of telefoon.

Late check out: we kunnen een late check-out aanbieden tot 12:00 o.b.v. de bezetting. Wil je toch later dan 12:00 over je kamer kunnen beschikken? Dan kan dat mits voorafganndelijke afspraken. Vertrek je later dan het afgesproken uur, zal een extra overnachting in rekening worden gebracht.

Contacteer ons: info@pluimpapaver.be

BETALINGEN

Al onze overnachtingen zijn inclusief ontbijt.

Om je reservering te bevestigen vragen wij je creditcard gegevens. Afhankelijk van je gekozen tarief (flexibel of niet-terugbetaalbaar) wordt deze kaart belast of gepreautoriseerd.  Het is een garantie voor je reservering. Je zal je credit card moeten verifiëren met je persoonlijke pincode, dit uit veiligheid en om te bevestigen dat je akkoord gaat met de invoer van deze creditcard. 

Het totaalbedrag van je verblijf zal 7 dagen op voorhand ge-preautoriseerd worden op je credit card. Dit dient enkel ter garantie van de reservatie, betalen kan uiteraard gewoon ter plaatse. De flexibele tarieven kan je steeds kosteloos annuleren tot 48 uur op voorhand (vóór 15u).

Wijzigingen op de factuur kunnen worden afgehandeld tot het moment van uitchecken. Helaas staat het reserveringssysteem ons niet toe om na het uitchecken nog wijzigingen door te voeren.

Elke gemaakte reservering bevestigt uw aanvaarding van onze algemene voorwaarden zoals beschreven op deze pagina.

Cadeaubonnen kunnen enkel en alleen worden verzilverd wanneer u rechtstreeks boekt bij Pluimpapaver.

ROOKVERBOD

Wij staan achter een 100% rookvrij hotel. Roken in het gebouw of op de noodtrap kan niet aanvaard worden en zal leiden tot een boete van € 300, je creditcard zal hiervoor worden belast.

TOEGANKELIJKHEID

Er is 1 kamer voorzien voor andersvaliden. Hier werd de gehele bad- en slaapkamer volledig rolstoel toegankelijk gemaakt, dit is een Comfort kamer. Vermeld dit zeker bij reservatie. Het kan raadzaam zijn hierover vooraf contact op te nemen met het hotel. Op die manier kunnen we je het beste bijstaan met eventuele extra hulpmiddelen en informatie.

Deze kamer is uitgerust met een heerlijk boxspring bed van 180×200 cm (ook mogelijk als twin beds 90X200cm) en voldoet voorts aan de voorschriften van het A-label van Toerisme Vlaanderen. Vanaf het terras is er een drempelloze toegang tot de kamer. Via de kamerdeur die op de hall uitgeeft, is er een drempelloze toegang tot de gemeenschappelijke delen van het hotel. De streekeigen hellingen maken het wel raadzaam een duwer mee te hebben.

DIEREN

We hebben een hart voor dieren, maar hebben besloten deze niet meer toe te laten in het hotel. Op 300 m. van Pluimpapaver vind je Emmy’s honden- en kattenhotel: www.emmyshondenenkattenhotel.weebly.com

AANSPRAKELIJKHEID

Pluimpapaver kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of schade of verlies van zaken die zich in het hotel of op de parking hebben voorgedaan.

Je bent steeds verantwoordelijk voor je eigen bezittingen.

Een schoonmaak kost van € 200 zal aangerekend worden indien het rokers- of dierenverbod niet werd nageleefd. Schade alsook diefstal aan of in de kamers/eigendommen van Pluimpapaver zal worden aangerekend.

AANTAL GASTEN

Al onze kamers zijn ingericht voor maximum 2 personen, met uitzondering van de familiekamers.

Als blijkt dat er meer gasten verblijven dan opgegeven bij reservatie, zullen hiervoor extra kosten worden aangerekend.

ANNULERINGSVOORWAARDEN/WIJZIGINGEN

Indien je een verblijf boekte en wil annuleren of aanpassen op minder dan 48u voor de datum van aankomst zal het gehele verblijf in rekening worden gebracht. Dus als je wil annuleren of wijzigen voor morgen, had je dit gisteren vóór 16:30 moeten doen. Ook als je niet komt, zal dit verblijf worden aangerekend. Gelieve steeds je telefonische annulatie ook nog via e-mail te bevestigen.

Dit betekent voor de check-in van de dag voordien.

Vanaf 3 accommodaties spreken we van een groepsboeking, hier gelden andere annulatievoorwaarden:

7 – 0 dagen voor aankomst: 100%.

21 – 8 dagen voor aankomst: 50%

+ 21 dagen voor aankomst: € 25

Ieder geschil aangaande haar geldigheid, interpretatie, uitvoering van de overeenkomst, of facturatie in uitvoering hiervan behoort tot de exclusieve bevoegdheid van de Rechtbanken van het arrondissement Leuven.

Betreft Covid-19 of soortgelijke pandemieën?

Bovenstaande annulatie voorwaarden blijven steeds van toepassing, je kan flexibele tarieven altijd kosteloos annuleren tot 48u voor aankomst voor check in tijd (= 16:30). Als de Belgische overheid een binnenlands reisverbod inzake een pandemie oplegt of er een beslissing op gemeentelijk niveau wordt genomen, zullen er tijdens de duur van de maatregel geen kosten worden aangerekend. Indien de landsgrenzen gesloten zouden worden, zullen alle internationale reizen ook kosteloos geannuleerd kunnen worden. Pluimpapaver kan te allen tijde de reservatie kosteloos annuleren indien overmacht of door onvoorziene omstandigheden.